Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hojskolensomgenvej.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471
Projektleder
 

Nils Nordholm

Nils Nordholm er projektleder for det treårige EU-projekt ”højskolen som genvej”. Han kommer fra en stilling som Projektkoordinator på AMU Nordjylland på uddannelsesforberedende projekt for unge mellem 18 og 29 år; ”Klar, Parat & Start”. Et samarbejde mellem bl.a. Aalborg Kommune, UU-Aalborg og erhvervsskolerne i Aalborg Kommune. Før det har han blandt andet været vejleder på Jobcentret Brønderslev, visitationsmedarbejder i Brovst Kommune og har arbejdet som selvstændig udviklingskonsulent i en årrække. Han har en bred uddannelses bag sig, med vejledning som speciale.

Mit største mål er at hjælpe folk til at få en god livskvalitet, men det er altid den enkelte, der selv er ansvarlig for det.

 

 

 

Uddrag fra Nils Nordholms CV, født den 15. november 1963:

2014-2015        Regressionsterapeut i følelsesforløsende terapi
2011-2014   Projektkoordinator på AMU Nordjylland på uddannelsesforberedende projekt for unge mellem 18 og 29 år; ”Klar, Parat & Start”. Et samarbejde mellem bl.a. Aalborg Kommune, UU-Aalborg og erhvervsskolerne i Aalborg Kommune.
2007-2009   Master i Arbejdsmarked og Personaleforhold på AAU. En toårig uddannelse, som omhandler arbejdsmarkedet på såvel strategisk, taktisk og operationelt niveau. Personaleledelse og strategier på både teoretisk og praktisk plan indgår i uddannelsen. Der arbejdes projektorienteret, med problemstillinger, som handler om begge områder.
2005-2011   Vejleder på Jobcenter Brønderslev. Fokus på analyse, beskrivelse og udvikling af arbejdsgange i jobcentret med henblik på optimering af ressourcerne og bedst mulige resultater. Udvikling af projekter til brug for jobcentrets kursusafdeling.
2004-2005   Visitationsmedarbejder/vejleder/jobkonsulent i Brovst kommune
2000-2004   Selvstændig udviklingskonsulent
1999   Projektleder på Aktiveringsprojekt Cutty Sark ved FO-Aalborg

 

Link til Vrå Højskole